Thursday, September 4, 2008

Assalamualaikum pembuka Bicara!! v(^_^)v

Assalamualaikum Iza Yanti Blog!!!

Akhirnya aku ada gak blog kat blogspot nih.. shinjirarenai..
huhu.. berkat roommate yg suh bukak lah nih.. saper laik kalo bukan si wana tuh!!
arigatou wana-chan.. well, well, well, aku x tau nak ngarut aper kat sini..
tapi aper2 hal pun aku akan cuba tuk sentiasa re-update aper2 yg aku nak kat blog nih. x kisahlah pasal diri aku ke, pendapat aku ke, share aper2 ajer yg aku ada tuk sesaper yg nak share sesamer..

even aku nih bukanlah jenis rajin tepek memacam.. atleast ada skit dua tuh ok lah kan? hehehehe!!

ok, tuk sekian kalinya ucapan pertama aku pada posting yg pertama dah tentu2

"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK"

hope semua dapat menjalankan ibadah puasa dan mengumpulkan segala pahala2 besar pada bulan yg mulia nih.. hope aku dapat abiskan paling kurang pun 1 juz lah.. maklumler sejak dah khatam masa darjah 5 dlu.. liat sungguh nak bukak Al-Quran.. tunggu poser jerk... huhuh!!
patut hati dah gelap dah.. hehehehe!!

5 comments:

reviewdramajepang said...

Ah, iya, happy fasting juga yah!
Aku juga mau target baca al-quran nih! Mudah-mudahan bisa sampe khatam, ya. Amiin! :D

Iza_Yanti said...

Oh.. selamat berpuasa jugak.. oh kamu Islam rupanya!! ya sama2 kita menyambut aidil fitri!!!

reviewdramajepang said...

Yup! Aku islam juga! :D
Aku paling seneng kalo bulan Ramadhan! :D

.WANA. said...

welcome 2 blog..
sape ekk yg pengaruhi ko..?
hahahaha....

selamat berpuasa..!!

Iza_Yanti said...

@wana

saper laik kalo bukan ko!! byk plak ko sajer tanya2 erk? hehehe!!